Full service automatencatering en -schoonmaak

Speciaal voor bedrijven en instellingen biedt Blankers Schoon naast professionele schoonmaak ook ondersteuning in kantinediensten. Waarvoor we een strategisch samenwerkingsverband met Limburg Catering hebben gesloten; een frisse en dynamische cateringorganisatie die zich in het bijzonder richt op drie branches: onderwijs, gezondheidszorg en bedrijven in Limburg en Midden- en Oost-Brabant.

Als totaalleverancier in kantinediensten hebben we alles in huis voor uw automatencatering: van frisdrank, vers- en zoetwaren tot soepen, koffie en warm en koud water. Waarvoor we niet alleen apparatuur, maar ook de bijbehorende ingrediënten en navullingen leveren. Waarbij u profiteert van:
•    24-uurs beschikbaarheid van warme en gekoelde dranken, vers- en zoetwaren;
•    een uitgebreide keuze uit sterke en bekende A-merken;
•    controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
•    een assortiment en inworpbedragen naar keuze, eventueel in overleg met Blankers Schoon.

Lage kosten, optimaal gemak
Automatencatering is te allen tijde goedkoper dan een bemande kantinevoorziening. Waarbij uw medewerkers en bezoekers nog altijd van alle gemakken worden voorzien. Waarbij wij u volledig ontzorgen, met behulp van onze unieke Full Operating Service. Wij maken alle apparatuur periodiek voor u schoon, vullen het bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. Zodat uw medewerkers en bezoekers nooit misgrijpen.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met onze servicedesk.