Afval: de grondstof van de toekomst

Om te voorkomen dat bepaalde grondstoffen in de toekomst niet meer voorradig zijn, is het belangrijk dat we bewust met ons afval omgaan. De specialisten van Blankers Schoon zijn u hierbij graag van dienst. Door uw afval te scheiden, zorgen wij ervoor dat waardevolle materialen niet verloren gaan maar in de ‘kringloop’ blijven. Waarin afval geen afval meer is, maar een duurzame grondstof voor nieuwe producten of een brandstof voor de opwekking van energie.

Afvalmanagement op maat
Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan, om meer grondstoffen uit uw container te halen. Onze afvalspecialisten brengen hiervoor al uw afvalstromen in kaart, waarna we samen een Plan van Aanpak maken om afval in de toekomst te minimaliseren, afvalstromen te scheiden en een duurzame oplossing voor uw restafval te bepalen. Dit leidt niet alleen tot lagere kosten, maar ook tot een duurzame uitstraling van uw bedrijf.

Gescheiden afval heeft meerwaarde en leidt tot:
•    Lagere verwerkingskosten;
•    Nieuwe grondstoffen en duurzame opwekking van energie;
•    Een lagere milieubelasting.

Elk bedrijf is anders. Daarom levert Blankers Schoon geen standaardoplossingen, maar maatwerk afgestemd op uw specifieke situatie.

Meer informatie? Vraag een offerte op of neem contact op met onze servicedesk.