Voorkom vervelende uitglijders!

De winterperikelen zorgen ieder jaar weer voor de nodige problemen. Vorst, ijzel en sneeuwval leggen niet alleen verkeer en openbaar vervoer plat, maar kunnen ook bij uw bedrijf voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld omdat parkeerplaatsen, ingangen van parkeergarages en entrees niet meer veilig bereikbaar zijn, waardoor (interne) processen stagneren. Om dit te voorkomen, biedt schoonmaakbedrijf Blankers Schoon uit Weert gladheidsbestrijding op maat. 24 uur per dag en zeven dagen per week. Waarmee de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers te allen tijde wordt gegarandeerd.

Jaarlijks sluiten wij overeenkomsten met tal van bedrijven, om gladheid te bestrijden en sneeuw te ruimen, indien nodig. Waarbij niet alleen looppaden, parkeerplaatsen en hellingen sneeuw- en ijsvrij worden gemaakt, maar indien gewenst ook de toegangsweg naar uw bedrijf. Waarbij we gebruik maken van professionele sneeuwschuivers en borstels. En waarna we altijd de gereinigde oppervlakken strooien, om nieuwe sneeuw, vorst en ijzel geen (hechtings)kans te geven.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Heeft u een specifieke vraag of klus? Vraag een offerte op of neem contact op met onze servicedesk.