Een perfecte eerste indruk

Uw gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Dat begint al aan de buitenkant, die bepalend is voor de eerste indruk van medewerkers en bezoekers. Een schone gevel, beglazing en een nette tuin zijn hierbij onmisbaar. Dat weet Blankers Schoon als geen ander. Onze professionele schoonmakers ondersteunen u graag, met groenonderhoud en onkruidbestrijding op maat. Waarbij een optimale kwaliteit, blijvend zichtbaar resultaat, servicegerichtheid en een proactieve houding voorop staan. Met maximale aandacht voor het milieu.

Op het gebied van groenonderhoud en onkruidbestrijding werken wij actief samen met Prio Verve en Rooden Groen, specialist in beheer, groenaanleg en groenonderhoud op meer dan duizend locaties in Midden- en Noord-Limburg en delen van Brabant. Met als resultaat: een schone, goed onderhouden en prettige omgeving om in te werken, leren, wonen en leven. Tegen een gunstig tarief, waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Onderhoudsplan op maat
Samen met u stemmen de specialisten van Blankers Schoon, Prio Verve en Rooden Groen vooraf uw kwaliteitseisen af, wat wordt vastgelegd in een (meerjaren) onderhoudsplan. Waarbij we tevens afspreken of werkzaamheden volgens een vaste (seizoens)planning worden uitgevoerd of dat naar ons eigen inzicht wordt zorggedragen voor een constante (beeld)kwaliteit.

Hebt u vragen over eenmalig onderhoud, meerjarige afspraken of de aanleg van uw groenvoorziening? Vraag dan een offerte op of neem contact op met onze servicedesk.