Een klantgericht, professioneel en betrouwbaar aanspreekpunt voor uw bewoners

De huismeester vormt een adequate ondersteuning van het primaire proces van uw organisatie. Hij zorgt ervoor dat alles werkt, van het kopieerapparaat en de verlichting tot en met de koffieautomaat. Echter naast de traditionele 'technische zaken' heeft de huismeester vandaag de dag ook een sociale functie. Door te signaleren, stimuleren, waar nodig te bemiddelen. De professionele huismeesters van Blankers Schoon kunnen hier perfect in voorzien. Zij zijn voor bewoners een betrouwbaar aanspreekpunt.

Onze huismeesters functioneren als een gastheer in uw woongebouw en zetten zich volledig in, voor een optimaal woon- en leefklimaat voor uw bewoners. Door niet alleen signalerend en informerend maar ook bemiddelend, toezichthoudend en delegerend op te treden. Hiervoor beschikken onze huismeester over de juiste persoonlijke vaardigheden en eigenschappen, die continu worden getraind en getoetst.

Bent u ook toe aan servicegerichte en professionele operationele ondersteuning? Vraag een offerte op of neem contact op met onze servicedesk.