Schoonmaakdiensten op uw maat

Blankers Schoon biedt schoonmaakdiensten op maat, voor meer dan driehonderd opdrachtgevers in Zuid-Nederland. Waarbij we ons onderscheiden door maximale vakkennis, een proactieve houding en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Met de kennis en kunde van een landelijke speler, maar met de kosten en daadkracht van een regionaal familiebedrijf.

Naast regulier en periodiek schoonmaakonderhoud in en rond bijvoorbeeld kantoren, fabrieken, scholen, winkels, hotels, parken, distributiecentra en woongebouwen, bieden we ook mogelijkheden voor specialistische reiniging. Denk bijvoorbeeld aan graffiti verwijderen, legionellareiniging, ongediertebestrijding, productiestops, reiniging op rail- en infraprojecten en reiniging bij calamiteiten. Maar ook aan opleverschoonmaak na bijvoorbeeld een verbouwing. Waarbij we werken in opdracht van onder andere zakelijke dienstverleners, woningcorporaties, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten en onderwijsinstellingen. Voor wie we altijd een oplossing op maat bieden. Buiten en binnen het gebouw, van vloer tot en met plafond.

Kennis van zaken
Onze schoonmaakdiensten worden verzorgd door SVS-opgeleide schoonmakers, met kennis van zaken, gereedschap, materialen en middelen en met aandacht voor het milieu. Waarbij we steevast zoeken naar de beste combinatie van opdrachtgever, schoonmakers en leidinggevenden van Blankers Schoon, met als resultaat: een optimale werksfeer, langlopende afspraken en vaste gezichten op uw (werk)vloer. En: een optimaal schoon resultaat, conform uw wensen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Blankers Schoon hecht grote waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient op werk. Hier is onze organisatie dan ook maximaal op ingericht. We beschikken over een PSO-trede 3 erkenning en ons streven is om tevens het PSO30+ certificaat te behalen, zodat we maximaal kunnen bijdragen aan de werkvoorziening voor medewerkers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Waarvoor we intensief samenwerken met instanties en re-integratiebureaus zoals het UWV, gemeentes, YA Re-integratie, De Werkmeester re-integratiebureau, Konnekt’Os en Stichting Nelis.

Vraag een offerte op of neem contact op met onze servicedesk.