Een optimale toiletbeleving voor uw medewerkers en gasten

Bij het beheer van uw sanitaire ruimtes komt meer kijken dan sec de periodieke reiniging en onderhoud. Voor een optimale toiletbeleving is ook op maat levering, (voorraad)beheer en bijvulling van sanitaire supplies onmisbaar. Want hoe vervelend is het, wanneer het toiletpapier op, de zeeppomp leeg en de handdoekrol opgebruikt blijken? Blankers Schoon ontzorgt u graag, zodat u geen omkijken (meer) hebt naar uw sanitaire voorzieningen en logistieke stromen. Wij stemmen onze dienstverlening af op de behoefte van uw locatie(s). Een nauwe samenwerking met Initial zorgt hierbij voor een bewezen leveringsbetrouwbaarheid.

Conform uw situatie en behoeften geven wij optimaal invulling aan assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Waarvoor we op zoek gaan naar producten en concepten die een bijdrage leveren aan de toiletbeleving van uw medewerkers en/of gasten. Van standaardproducten tot exclusieve concepten, inclusief zeep- of foamdispensers, handdoekautomaten, luchtdrogers, luchtverfrissers, dameshygiëne en afvalbakken. Die we periodiek voor uw leveren, beheren, bijvullen en legen.

Goed gevuld, schoon en fris
Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat zeepdispensers en handdoekcassettes altijd goed gevuld zijn, dat handdoekrollen schoon en fris blijven en dat steeds optimale luchtverfrissing plaatsvindt. Zodat uw medewerkers en/of gasten nooit meer misgrijpen en een optimale toiletbeleving gegarandeerd wordt. Altijd tegen de beste prijs-kwaliteit, met een laagste prijs garantie.

Optimale bedrijfsbeleving
Wij begrijpen heel goed dat de kwaliteit en uitstraling van uw facilitaire dienstverlening van invloed is op de (merk)beleving van uw bedrijf. De medewerkers van onze schoonmaakservice zetten zich hier maximaal voor in.

Interesse? Vraag nu een offerte aan of neem contact op met onze servicedesk, voor meer informatie.