Een schone werk- en leefomgeving, begint al bij de entree

Wist u dat meer dan zeventig procent van het vuil op de werkvloer via schoenen van medewerkers en bezoekers van buiten naar binnen wordt gelopen? En dat bij nat weer tot maar liefst twaalf keer meer vuil uw gebouwen binnen komt? De schoonloopmatten van Blankers Schoon bieden hiervoor een passende oplossing, door als vuilopnemer én portier te fungeren.

De eerste indruk van een bedrijf wordt al bepaald bij de entree. Een schone, frisse en representatieve entree nodigt medewerkers, zakenpartners en bezoekers uit bij u naar binnen te lopen. Schoonloopmatten leveren hieraan een belangrijke bijdrage. De voordelen op een rij:
•    De matten nemen het vuil bij binnenkomst op.
•    Matten beschermen de vloeroppervlakken waarover veel gelopen wordt.
•    Uw vloer blijft langer goed en uw schoonmaakkosten nemen af.
•    Gratis rubber deurmat bij aanvang van het reguliere schoonmaakonderhoud.

Optimale vuilopnemer
Zelfs wanneer medewerkers, zakenpartners en bezoekers hun voeten niet vegen op uw schoonloopmat wordt, bij drie stappen tot vier stappen op de mat gemiddeld zeventig procent van alle water, vuil, zand en stof van de schoenzolen opgevangen in de mat. Vervuiling die niet verder uw gebouw in wordt gelopen….

Breed assortiment kan al uw ‘vuile’ werk aan
Blankers Schoon voert een breed assortiment matten van superieure kwaliteit voor alle situaties en omgevingen, van productiewerkplaatsen tot de entreehal van uw hoofdkantoor. Onze regelmatige was- en bezorgservice houdt uw matten fris en schoon, zodat ze het 'vuile werk' altijd aankunnen.

Interesse? Neem dan contact op met onze servicedesk.